2013. április 4., csütörtök

Gázpalack picnic camping sütőhöz 4db. - Jelenlegi ára: 1 999 Ft


Gázpalack picnic camping sütőhöz 4db. Kempingezéshez, kiránduláshoz, lakásfelújításhoz, nyaraláshoz nélkülözhetettlen eszköz! Senki sem szereti hidegen az ételeket, még pihenéskor sem. Ha már a megérdemelt pihenését tölti, az étel is legyen méltó a pihenésehez! Elmegy horgásztúrára, kifogja élete nagy halát, abból szeretné a vacsorát! Ugye, hogy nélülözhetettlen.
Barátai befizetik egy túlélő táborozásra, mit fog enni? Az esőerdő közepén egy átlagember tüzet gyújtani sem képes, nem hogy megfőzni az ételt. Élelmet lehet találni, esetleg vadállatokat elejteni, mint az a Tévében láthatjuk. De aki nézi a túlélő Beer filmjeit, azt is láthatja milyen nehezen eszi a nyers "ételeket" . Szerintem ezeket az élményeket hagyjuk meg neki! Ön inkább vegye elő a kis gáztűzhelyét, és főzze meg amit elejtett!
4db. Camping gázpalack
A kép csak illusztráció
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2013-04-23 09:11
. Gázpalack picnic camping sütőhöz 4db. - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése