2013. április 30., kedd

Hurrá itt a NYÁR!! Engrave-It kézi gravírozó, grav - Jelenlegi ára: 1 499 Ft


Engrave-It kézi gravírozó, gravírozógép, csak a képzelete szabhat határt! / LOSzeretné szabadidejét hasznosan és kreatívan eltölteni? Szereti a kézművességet és úgy gondolja, hogy szívesen díszítené ki használati vagy dísztárgyait? Szülinap, Névnap vagy bármilyen alkalomra szívesen adna rokonainak vagy barátainak saját készítésű ajándékokat? Ezzel az eszközzel bármilyen felületre akár írást akár motívumokat rajzolhat és kizárólag a kreativitása szabhat határt! Az Új Engrave kézi gravírozónk Önnek való!
Üvegre, Fára, Fémre, Műanyagra egyaránt használható. Az írások és motívumok kialakítása szinte gyerekjáték bármilyen anyagra, hiszen használata olyan egyszerű mint egy ceruzáé. Működtetése 2db AA elemmel történik! Kialakításának köszönhetően bárhová magával viheti, hiszen a legkisebb táskában is elfér! Használata: Kapcsolja be Engrave-it készülékét az oldalán található bekapcsoló gombbal és a munka megkezdése előtt a munkadarabra rajzolt motívumot követve nyomja rá a készülék fejét az anyagra, a munka befejezése után kapcsolja ki készülékét! tisztítása roppant egyszerű a munka folyamán keletkezett porszerű anyagot csak fújja le vagy egy kis kefével söpörje le a készülékről!
1db Engrave-it kézi gravírozó gép.
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2013-05-18 00:25
. Hurrá itt a NYÁR!! Engrave-It kézi gravírozó, grav - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése