2013. április 30., kedd

i013 R5 Neobarokk karfás fotel pár - Jelenlegi ára: 64 000 Ft

Óarany plüss huzattal rendelkező rugós ülőfelületű vastag afrik os felújítatlan eredeti állapotában lévő fotelpár eladó. A fa szerkezetének fő eleme , kerete hajlított fából készült, nagyon szép szalonfotel ek. Fa részének furnérozásán kisebb hibák láthatók, kellemes méretű, magas háttámlával rendelkezik. Az egyik plüss huzatán kisebb foltok láthatók, igény szerint újra húzható. Az egyik karfája a csapolásnál kissé meglazult, és az egyik hátsó láb is, ragasztással rögzíthető.
Méretek: 93x66x74 cm, az ülőfelület magassága 38 cm, mérete 52x48 cm.
Ehhez a fotelpárhoz egy általam árult kisasztalt ajánlok, kérem keresse termékeim között i014 kulcsszóval (lásd fotó). i015 kulcsszóval árulok egy szintén ebből a korból származó fotelt magában.
(Krt)
Áruim zöme régi, antik kategóriába tartoznak.
Személyes átvételi lehetőség Budapesten (IX. ), illetve Szegeden!
Postázás: Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Csomagolás: Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés: Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén jobbára átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia: Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
A vásárlását követő pillanatban a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, találkozó helye, ideje és körülményei. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!



Jelenlegi ára: 64 000 Ft

Az aukció vége: 2013-04-30 20:37
. i013 R5 Neobarokk karfás fotel pár - Jelenlegi ára: 64 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése