2013. augusztus 27., kedd

Korakotta kókuszolaj - Jelenlegi ára: 1 110 Ft

Korakotta kókuszolaj 120ml
Thaiföld egyik legfontosabb kultúrnövénye a kókuszpálma. A kókusz növény szinte összes részét felhasználják. A pálma törzsét, levelét építkezésre, a termésének héját tárolóedények, dísztárgyak készítésére. A kókuszdió finom húsát, levét pedig elsősorban ételek készítésére. A kókusz fogyasztható részéből kókuszolajat is készítenek, melyet kozmetikai célokra is használnak.
Thaiföldön a kókuszolaj több évszázada különböző szépítő szerek, krémek, pakolások alkotórésze, mind az egyszerű emberek mind pedig a gazdagok számára egyaránt. Az utóbbi évtizedekben laboratóriumi tesztek igazolták a kókuszolaj jótékony hatásait. Kimutatták, hogy a benne található enzimek, és vitaminok megakadályozzák a bőr kiszáradását, öregedését, valamint csökkentik a környezeti bántalmak következtében kialakult irritációk tüneteit.
A kókuszolaj használatát a következő területeken javasoljuk: Fejbőrbe masszírozva erősíti és ápolja a hajat a gyökerektől kezdve. Száraz bőrűeknek ideális testápoló. Fürdőolajként felhasználva bőrünket selymessé varázsolja, miközben átjárja a kókusz természetes illata fürdőszobánkat.
Összetevők: kókuszolaj, illatanyag.
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 1 110 Ft

Az aukció vége: 2013-09-15 13:31
. Korakotta kókuszolaj - Jelenlegi ára: 1 110 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése