2013. június 20., csütörtök

Columbia női Zöld-fehér Széldzseki ,XS!! - Jelenlegi ára: 11 990 Ft


COLUMBIA Széldzseki női Zöld-fehér " Yamhill Wind " ÚJ!!
Méret :  XS,  
A kabát méretei:
 
XS : Hónaljban a szélesség: 51cm, Hossz hátul az akasztótól: 64cm, Ujjhossz hónaljból: 59cm, s  a gallér szélétől: 69, 5cm.
Egy kiváló minőségű, Zöld- fehér széldzseki , részben hálós belsővel.
 
Omni Shield technológával készült kabát:
Az Omni-Shield láthatatlan védelmet biztosít olyan helyzetekben is, amikor a legkevésbé számítunk arra, hogy valami baj történhet velünk. Repülőn ülve a szomszéd ránk öntheti narancslevét, az étteremben a pincér nadrágunkra löttyintheti a vörösbort. Az Omni Shield anyag képes arra, hogy minden, max. 77 C hőmérsékletű folyadékot foltmentesen lepergessen anélkül, hogy az anyag tapintására bármilyen módon kihatna. Maga az anyag is háromszor-ötször gyorsabban szárad, mint a kezeletlen anyag. Az Omni Shield a hagyományos anyagtól eltérően nem tartja meg a nedvességet, vagyis akkor is könnyebb marad, amikor a felülete nedves.
Az Onni Shield a Columbia olyan utcai- és sportruházati termékekben és lábbelikben található meg, melyet utazásra és túrázásra terveztek, amelyeknél a vízállóság és foltvédelem kiemelten fonots. Az Omni-Shield jóvoltából mindig készen állunk mindenre, még akkor is, ha valójában nem állunk készen.
RÖGTÖN TUDOM KÜLDENI AZ ÁRU RAKTÁRON VAN!
Garantáltan új  és eredeti termék, amire visszavásárlási garanciát vállalok.
KL3178-902


Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-09 15:43
. Columbia női Zöld-fehér Széldzseki ,XS!! - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése