2013. május 27., hétfő

iRobot Scooba 230 felmosórobot 1Ft NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy iRobot Scooba 230 típusú felmosórobot, összes tartozékával (tárolólap, 2 csomag padlótisztítószer, virtuális fal, hálózati csatlakozó), dobozában.
A készülék újszerű, csak néhányszor lett elindítva. Kihasználatlanság miatt eladó.
Jellemzői:
3-fázisú takarítási rendszert használ (felmos, kefével súrol, koszos vizet felszív), amivel a háztartásokban található baktériumok 97%-át semlegesíti a padlóburkolatokon.
Egy takarítási ciklus alatt max. 14 m2 felmosására alkalmas.
Az iAdapt™ Technológiának köszönhetően a Scooba alkalmazkodik a helyiség adottságaihoz, másodpercenként 60 döntést hoz, és takarítási módok tucatjai közül választ, hogy a takarítandó felület minden részét többször is átjárja.
Maximum 14 m2-t tud feltakarítani egy töltéssel.
Csak 9, 2 cm magas és 16, 5 cm az átmérője, ami lehetővé teszi, hogy a piszkot és a szennyeződéseket a legszűkebb helyekről (a bútorok alól, a WC-kagyló körül) is feltakarítsa.
Használata kerámia-, linóleum- és PVC-burkolatokon és jól szigetelt fapadlókon javasolt
A hagyományos felmosási módszerekkel szemben soha nem használ koszos vizet a takarításhoz A Scooba 230 továbbfejlesztett aktív-víztároló rendszere a robot belsejében tökéletesen elkülöníti egymástól a tiszta és a piszkos vizet. Takarítás közben a robot tartályának mérete annak függvényében változik, hogy mennyi a már kibocsátott felmosó folyadék mennyisége, és ezzel egyszerre helyet teremt a felszívott koszos víz számára.
Automatikusan elkerüli a lépcsőket és más, a szintkülönbségekből adódó mélységeket
A virtuális fal segítségével behatárolható, felosztható a takarítás területe, ami láthatatlan sorompóként lezárja a robot elől lezárt részeket.
Használható tiszta vízzel vagy a Scooba tisztítószeres oldattal.
Garancia még 2014 júliusig van rá!
(bolti ára újonnan: 87 900 forint)


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-08 10:39
. iRobot Scooba 230 felmosórobot 1Ft NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése