2013. április 6., szombat

KÜLÖNLEGESSÉG! malachit - hegyikristály karkötő - Jelenlegi ára: 600 Ft

Gyönyörű malachit karkötő.
rendelhető kapcsos és gumis formában is. a vevő csuklójához igazítom a méretet
A vevő igénye szerint postázok.
5000Ft feletti vásárlás esetén én álloma postai díjat
Csakra : minden csakra, különösen a szívcsakra  
Csillagjegy : Bika, Mérleg, Skorpió, Bak, Vízöntő
Elem : föld
Tulajdonsága : Szine: zöld, feketészöld áttetsző, opak (nagymértékben fényelnyelő)
A malachit nagyon érzékeny kő, lehetőleg ne érintkezzék vízzel, és ne tegyük a napra sem. Feltöltéséhez hematitot vagy hegyikristályt alkalmazzunk.
Gyógyhatás : A malachitot a gennyesedések és a gyulladások minden fajtája ellen használhatjuk. A túlerőltetett szem fáradtságát is enyhíti. Általában javítja a látást. A malachit erősíti a hasnyálmirigyet és segíti a szervezet méregtelenítését és savtalanítását. Aktiválja a test öngyógyító folyamatait. Hatással van a szívcsakrára, erősíti a szívizomzatot, egyenletesebbé teszi a szívritmust. Hatásos szívgyengeség, szívfájás, szívneurózis és erős szívdobogás esetén. Női panaszok, fájdalmas menstruáció vagy menstruációs zavarok esetében szintén használhatjuk, de szülés megkönnyítésére is alkalmas. A malachit férfiaknál és nőknél egyaránt fokozza a termékenységet. A kólika különféle fajtáira és a görcsös fájdalmakra nézve a malachit lazító, oldó hatású. Porckorongproblémák vagy sérv esetében erősíti a gerincoszlopot. A malachit segítségével feloldhatjuk a lelki blokádokat is, a kő ezzel is segíti a szellemi fejlődést. A lélek világa feltárul, s betekintést enged az álmokba. Az elfolytott érzelmek tudatosulnak, a lelki sebek begyógyulnak. A malachit mindig visszavezet lelki egyensúlyunkhoz, harmóniánkhoz.
 
HEGYIKRISTÁLY gyógyító hatása
A hegyikristályhoz hozzárendelhető:
Csakra : minden csakra    Csillagjegy : minden csillagjegy   Elem : föld, némi levegő
Tulajdonsága: A hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít, minden kövek leggyógyítóbbikaként tartjuk számon. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz, ezért alkalmas minden kő feltöltésére is. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk. Amikor még nem kristályosodott ki, a hegyikristály tejszerűen átlátszatlan. Ebben a formájában tejkvarcnak nevezik. Gyógyhatása: Hatással van a szemre (erősítő, gyulladásgátló hatás, hosszú olvasás, vezetés, képernyő előtt töltött idő utáni fáradtság esetén, szürke- és zöldhályog ellen, tisztítja a könnycsatornákat) bőrre (pattanások, vérzések, égési sérülések, ekcéma, hegesedés, bőrallergia, bőrkiütés ellen), ízületekre (ízületi gyulladás, gerincoszlop tartáshibáinak korrigálása, porckorongpanaszok, csípőgyulladás, lumbágó, a hát erősítése, nyak lazítása, hátfájás, gerinctörés, gerincoszlop általános erősítése). Vérre (véredények tágítása, a véredények szűkülése ellen, fehérvérsejt képződés). Belekre (hashajtó, szabályozza az emésztést, enyhíti a bélgörcsöket, optimalizálja a gyomor működését, erősíti a béltájékot, gyomorpanaszoknál, - gyomorfekély és gyomorfájás esetén, hasmenéses betegségeknél is hasznos. További felhasználási lehetőség: ellenálló képesség növelő, testi, lelki és szellemi kimerültség esetén, a végtagok fáradtságérzete esetén; nyugtató; serkenti a tobozmirigy működését, sejtképződést, oldja az energia blokádjait, hogy serkentse a tobozmirigyet. Lázcsökkentő, görcsök, rángógörcsök (epilepszia esetén). Alkalmas anyagcsere élénkítésére. Egyensúlyzavarok, epilepszia, érzéketlen testrészek esetén, szédüléskor, ájuláskor, Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Alkalmas a negatív energiák levezetésére, aura tisztítására erősítésére és védelmére, a kifejezőerő növelésére, a lelki díszharmónia kiegyenlítésére, az álomtevékenység javítására, segítség az ellazuláshoz. Használható lelki sebek begyógyítására, sorscsapások feldolgozására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére. A hegyikristály gyógyhatásai szinte végtelenek, hiszen minden területen hat, a felsorolás ezért nem teljes értékű.



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2013-04-25 13:55
. KÜLÖNLEGESSÉG! malachit - hegyikristály karkötő - Jelenlegi ára: 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése